Hogyan válasszak cipőt

Hogyan kell megfelelően cipőt vásárolni az interneten?

Ha az interneten keresztül vásárol jó, ha ismeri a méreteit. Különböző gyártók a méreteket sajnos saját maguk szerint adják meg, így nem lehet rájuk teljes mértékben számítani. Ezért elkészítettünk Önnek egy mérettáblázatot, amely alapján bizonyosan megismerheti a megfelelő cipőméretet. A táblázat hivatkozását, mindig az épp Ön által megtekintett cipő részleteiben találja. A cipők kiválasztásánál, szenteljen alapos figyelmet a mérettáblázatnak.


Hogyan mérjem meg helyesen a lábam?

Egyszerűen szerezzen egy vonalzót vagy métert. Álljon háttal a falhoz, a sarkait pedig helyezze közvetlen a falhoz. Jelölje meg a helyet, ahol a lába végződik (hüvelykujj vagy a leghosszabb lábujj). Ezután mérje meg a faltól a megjelölt pontig terjedő távolságot. Ezzel megállapítja a talpbetét hosszát centiméterben. A cipők kiválasztásakor hasonlítsa össze, hogy a talpbetét hossza megfelel-e a cipő számának. Ha akkor érzi jobban magát, ha több helye van a cipőben, javasoljuk az egy számmal nagyobb méret kiválasztását.


Nem megfelelő a megrendelt cipő?

Ne essen kétségbe, itt van a 48 órás szolgáltatásunk, amelynek köszönhetően egyszerűen és ingyenesen kicserélheti a megrendelt cipőt egy másikra. Ezen szolgáltatás részletes leírását a „Minden a vásárlásról" -> „48 órás szolgáltatás" részben találhatja meg.

Bejelentkezés

This website uses cookies. More info